Reptech 80 Watt - kleine UVB-Lamp voor schildpadden

 • Reptech 80 Watt - kleine UVB-Lamp voor schildpadden
 • Reptech 80 Watt - kleine UVB-Lamp voor schildpadden
 • Reptech 80 Watt - kleine UVB-Lamp voor schildpadden
 • Reptech 80 Watt - kleine UVB-Lamp voor schildpadden
Model: MVL080
Beschikbaarheid: Ruim op voorraad
Prijs: €30,00 incl. BTW


Aantal:
- of toevoegen aan -


 • UV-B Kwikdamplamp, onmisbaar voor alle soorten schildpadden. 

  Reptielen en vele andere levende wezens kunnen niet zonder UV licht, en dan in het speciaal bij schildpadden UVB licht. Zonder dit lichtspectrum kan een schildpad niet vitamine D aanmaken. Er ontstaat dan een probleem met de calcium huishouding wat uiteindelijk bot en schildproblemen geeft. Ook zullen er problemen ontstaan in eetlust, oog en huid. 

  Na lang testen in onze schildpaddenopvang met meer dan 1100 schildpadden. Kunnen wij concluderen dat deze type lampen van Reptech het meest geschikt zijn voor thuisgebruik. Gezien, levensduur, gebruik en prijs. Wij zijn dan ook dealer geworden van het merk Reptech en zullen na testen steeds meer producten toevoegen waar wij achter staan. 

  Voordelen

  • De lamp geeft naast UVB ook UVA
  • Deze lamp geeft meteen ook warmte af. 
  • Deze lamp heeft een ingebouwde ballast, dus werkt in elke fitting.
  • Deze lamp is kleiner dan een "normale' grote PAR lamp. En past daarom in bijna elke armatuur 
  • Het stroomverbruik van 80 watt is redelijk naar verhouding wat deze opleverd. 
  • De lamp gaat 1,5 jaar mee bij 12 uur gebruik per dag. 

  UV-B lampen gedurende de tijd blijven branden, maar dat wil niet zeggen dat er ook nog UV licht wordt uitgezonden. Daarom wordt er bij de lamp een UV testkaart geleverd, zodat u zelf kunt meten of de lamp nog voldoende UV afgeeft. 

  De lamp heeft een normale grote fitting (E27)  Het is i.v.m. de brandveiligheid aanbevolen dat u een Keramische fitting gebruikt. De meeste lampen voor reptielen hebben dit al. Op dit moment hebben wij nog geen fittingen of lamphouders in het assortiment. Maar dit komt nog. 

  LET OP!!  Dit is echt belangrijk. Als de lamp voor de eerste keer aangaat is het belangrijk dat deze 3 uur blijft branden. Schakel de lamp dus niet eerder uit. Monteer dus eerst de lamp, en wanneer u zeker bent dat de lamp goed hangt, doe dan pas de stekker in het stopcontact. Daarnaast is het belangrijk dat deze lamp zijn warmte goed kwijt kan. Daarom eventuele lampkappen verwijderen voor gebruik! 

  De Reptech Kwikdamplamp maken gebruik van de nieuwste technologieën en is hierdoor instaat om zonder voorschakelapparaat goed gedoseerde warmte, licht en UV af te geven.  De Reptech Kwikdamplamp zijn voorzien van een E27 standaard grote inschroeffitting. Wij raden u aan om, doordat  de lampen een hoge warmte afgeven een keramische fitting te gebruiken. Gebruik deze lampen niet, wanneer u een zolang mogelijke levensduur wilt met een thermostaat. De lamp regelmatig aan en uit zetten verkort de levensduur.

  Gegarandeerd de zelfde kwaliteit als Solar Raptor, maar dan tegen een betere prijs !


  De reptech UV- warmtelamp 80watt(klein) is niet zomaar een nieuwe lamp. Dit is een geavanceerde UV-warmtelamp die kleiner is dan de normale Kwikdamplampen. Zo is deze net iets groter dan de normale 100watt warmtelamp van Reptech , zodat het makkelijk verwerkt kan worden in de  terrarium. Doordat er gebruik gemaakt wordt van deze geavanceerde technieken zijn ze iets gevoeliger dan de andere Reptech UV- warmtelampen

 • Beoordeel

  Slecht            Goed

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!

 • Tags:


  MVL080