• Voerpincet blauw
 • Voerpincet blauw
Model: pincetblauw
Beschikbaarheid: Op voorraad.
Prijs: €1,49 incl. BTW


Aantal:
- of toevoegen aan -


 • Leer uw schildpadden uit uw hand eten. Op deze wijze kunt u een band opbouwen met uw schildpad en zorgt u er tegelijk voor dat u precies bepaald wat uw schildpad eet. Op deze wijze kunt u de schildpad gevarieerd voeren zonder dat er voer blijft liggen. 

  Ook leuk voor de kids! Om veilig de schildpadden te voeren zonder het voer aan te raken en de kans op bijten!

  U kunt rustig uw dier uit uw hand voeren zonder dat u per abuis gebeten wordt. Naarmate de band sterker wordt kunt u zelf kiezen om verder te gaan en de schildpad uit uw vingers te laten eten. Dit raden wij niet aan want u kunt per ongeluk worden gebeten.

  U zult merken dat de schildpadden minder schrikachtig worden omdat ze meer en meer de mensen hun aanwezigheid gaan associëren met voeding. U begrijpt dat het stresslevel van uw schildpad hierdoor drastisch wordt verlaagd.

  Hygiënischer!
  Na het aanraken van schildpadden, het voer of het water, kunt u beter uw handen wassen. Het water waarin de schildpad leeft bevat zelfs de gevaarlijke salmonella bacterie.

   

  Van kunststof gemaakt!
  Onze voerpincetten zijn van kunststof voor medische doeleinden gemaakt. De reden hiervoor is dat een schildpad regelmatig in de pincet hapt. Wanneer een metalen pincet wordt gebruikt zal dit de snavel van een schildpad direct beschadigen.

  Sommige schildpadden reageren beter op de blauwe voerpincet dan de transparante, maar de meeste schildpadden maakt het niet uit…

  Uit de praktijk!
  De voerpincet heeft zich in de praktijk bewezen: “Bij schildpaddenopvang Harkema voeren wij regelmatig met een pincet, je merkt dan meer en meer dat iedere schildpad zijn eigen karaktertje heeft en dat zelfs de bange schildpadden toch wel heel nieuwsgierig worden…”Aldus Gerard van der Wijk verzorger.

 • Beoordeel

  Slecht            Goed

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!

 • Tags: