Landschildpadden MIX 1 Liter / 1000 ml NIEUWE RECEPTUUR!

 • Landschildpadden MIX 1 Liter / 1000 ml NIEUWE RECEPTUUR!
 • Landschildpadden MIX 1 Liter / 1000 ml NIEUWE RECEPTUUR!
 • Landschildpadden MIX 1 Liter / 1000 ml NIEUWE RECEPTUUR!
 • Landschildpadden MIX 1 Liter / 1000 ml NIEUWE RECEPTUUR!
Model: landschildpadden-mix
Beschikbaarheid: Op voorraad.
Prijs: €9,95 incl. BTW


Aantal:
- of toevoegen aan -


 • Let op! Nieuw recept vanaf april 2021.

   

  Complete mix voor alle soorten landschildpadden.    Bevat fruitgeur, dus geen fruit!

  Deze voeding kunt u elke dag aanbieden, naast verse groenten, ook bevelen onze Landschildpaddenvoeding op naturlijke basis aan als hoofdvoeding voor alle landschildpadden. Kijk hiervoor op http://www.schildpadvoer.nl/vers-voer/landschildpad-voer-natuurlijk-voeding

  Vers voer zoals groente zijn uiterst belangrijk voor landschildpadden. Maar soms is dit niet voorhanden en u kunt moeilijk alle soorten groenten voeren. Speciaal daarvoor hebben wij onze droogbrok mix samengesteld. Deze bevat alle stoffen en heel belangrijk, alle vezels die uw landschildpad nodig heeft, maar dan samengeperst tot compacte brokjes. In onze schilpaddenopvang in Harkema bieden wij dit voer dagelijks aan naast het verse voer. Het voordeel is dat de brok niet bederft en het in een apart voerbakje altijd aangevuld kan worden. Onze schildpadden vinden het heerlijk!

  Landschildpadden weten heel goed wat ze nodig hebben, echter soms neigt dit tot selectief eten. Met onze brok voorkomt u dit aangezien elke brok dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen en sporen bevat. De kleur en vorm wijkt alleen af om de schildpadden te motiveren aangezien landschildpadden het heel belangrijk vinden welke kleur en vorm voedsel heeft. Maar het allerbelangrijkste is de geur. Daarom gebruiken wij biologische geurstofjes om schildpadden te triggeren. 

  Het is belangrijk altijd vers drinkwater aan te bieden samen met onze mix. Schildpadden die nog geen brok gewend zijn of hier moeite mee hebben, kunt u de brok wellen in warm water en daarna aanbieden. Uiteindelijk is het wel belangrijk dat schildpadden hard voedsel krijgen om hun snavel en kaken op een natuurlijke wijze te slijpen. 

  Niet in de koelkast bewaren. Bewaar op een donkere koele plek. 

 • Beoordeel

  Slecht            Goed

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!

 • Tags: