Leveringsvoorwaarden

De verzendkosten bedragen (kostprijs) Eur 4,95 tot een bestelbedrag van Eur 49,00  Boven de 49,00 euro zijn de verzendkosten GRATIS. Bij pakketpost krijgt de klant altijd een track en trace code toegestuurd. Klanten uit België Betalen €9.95 verzendkosten maar dit is óók gratis boven een bedrag van €49.00

Voor orders die kleiner zijn dan 25 euro incl. BTW rekenen wij een bijdrage van 1,95 aan verpakkingskosten. Dit is noodzakelijk omdat wij als non profit organisatie hoge kosten hebben aan verpakkingsmateriaal zoals dozen, etiketten, tape enz. Kleinere orders kosten daarom meer aan verpakkingsmateriaal dan een grotere orders. Dit komt o.a. omdat alle orders door ons zorgvuldig als pakket worden ingepakt en zo ook worden aangeboden bij PostNL. Daarnaast worden er kosten over iDEAL of Paypal betalingen geheven. Met deze bijdrage komen we dan ook beter uit. We hopen op uw begrip in deze. 

Een andere mogelijkheid om geen verpakkingskosten en verzendkosten te betalen is door een order te plaatsen groter dan 49,00 euro.

De bestelling dient vooruit te worden betaald, voordat wij overgaan tot verzending.(iDEAL MRcash, Paypal of bankoverschijving)

Voeding kan niet retour gestuurd worden (recht op reclamatie) aangezien de voeding speciaal voor u word samengesteld. Daarnaast kunnen wij uit hygiene oogpunt voeding niet retour nemen. Er is namelijk niet vast te stellen of de verpakkingen zijn geopent of niet. 

Voor al onze producten geldt dat deze volledig op eigen risico worden gebruikt.

Wij proberen onze orders zoveel mogelijk per brievenbus post te versturen, het voordeel is het kostenaspect en dat u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen. Het verzenden van brievenbuspost geschiedt op eigen risico.

Wij hanteren beperkte voorwaarden en laten het over het aan wettelijk consumentenrecht.

Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.


Disclaimer voor Schildpadvoer.nl

Algemeen:
Stichting Schildpaddenopvang Nederland (Kamer van Koophandel 58236945), hierna te noemen Stichting Schildpaddenopvang, verleent u hierbij toegang tot www.schildpadvoer.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Stichting Schildpaddenopvang behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid:
Stichting Schildpaddenopvang spant zich in om de inhoud van www.schildpadvoer.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.schildpadvoer.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Stichting Schildpaddenopvang.

Auteursrechten:
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Stichting Schildpaddenopvang Nederland.

Overig:
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.