Betalen & Verzenden

 


Betalen

U kunt van ons verwachten dat u online en veilig kunt betalen. Bij ons kunt u voor meerdere betaal mogelijkheden kiezen. U kunt kiezen voor:

  • iDEAL
  • Overschrijving op onze bankrekening
  • Bancontact
  • PayPal (inclusief Credit Cards en Debit Cards)
  • Bitcoin cryptovaluta
  • VVV Giftcard
  • Webshop Giftcard
  • bunq
  • SofortBanking
  • Belfius Payment Button

Bij ons rekenen wij geen extra kosten per betaalmethode!

Als u via iDEAL betaalt wordt uw bestelling meteen in behandeling genomen. Wanneer u betaald via een overboeking dan kan het enige dagen langer gaan duren, door de verwerkings tijd van de overschrijving van uw of onze bank.

Let op!! Wij verwerken onze betalingen veilig en betrouwbaar via betaalprovider Sisow. Deze partij verwerkt alleen onze automatische betalingen zoals iDEAL, Bancontact e.d. Handmatige betalingen verwerken wij zelf.  

Orders die wij op werkdagen voor 16:00 uur binnen krijgen, worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden (wanneer er gebruikt is gemaakt van iDEAL of Paypal)

Betaling per bank kunt u doen door het totaalbedrag over te maken op
bankrekeningnummer IBAN: 
NL30INGB0006107958  t.n.v. Schildpaddenopvang Nederland  o.v.v. uw ordernummer.

Zodra wij de betaling hebben verwerkt wordt uw order verzonden.
 


Verzenden / afhalen

Wij van schildpaddenvoer geven u de mogelijkheden om het pakket te laten verzenden of te laten afhalen. Afhalen is alleen op afspraak in Harkema. Bij afhalen nemen wij contact met u op om een tijdstip voor het afhalen te bespreken. Al onze producten hebben wij ruim op voorraad.

Wij proberen om zoveel mogelijk onze producten via brievenbuspost te versturen, mocht dit niet kunnen dan versturen wij uw bestelling via postpakketten. Het nadeel daarvan is dat u thuis moet zijn om het pakket te kunnen ontvangen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw pakket op een ander adres te laten afleveren, bij iemand die wel thuis is. Wij sturen u een track and trace code waarmee u de zending via PostNL kunt volgen. Dit geldt alleen voor postpakketen. Brievenbuspost is niet te volgen. Om uw pakket te volgen gaat u naar de volgende website: www.postnlpakketten.nl/klantenservice/tracktrace/

Wij rekenen geen verzendkosten boven een ordertotaal van € 49.00.- incl. BTW Onder dit orderbedrag rekenen wij een bijdrage in de verzend- en verpakkingskosten tegen PostNL kostprijs van € 5.95. Wij versturen alléén via PostNL.

Gratis verzending voor orders vanaf €49,00 euro. Klanten uit België Betalen €9.95 verzendkosten maar dit is óók gratis boven een bedrag van €49.00.

Wij versturen al onze zendingen via PostNL pakketpost. Wij versturen alleen bij hele kleine bestellingen tot A4 formaat brievenbuspost eveneens met Tracecode. Voordeel is dat u niet thuis hoeft zijn voor ontvangst. Heeft u nog een oude kleine brievenbusopening? meldt dan bij uw bestelling. Wij versturen dan in kleinere A5 formaat doos. 

Voor orders die kleiner zijn dan 25 euro incl. BTW rekenen wij een bijdrage van 1,95 aan verpakkingskosten. Dit is noodzakelijk omdat wij als non profit organisatie hoge kosten hebben aan verpakkingsmateriaal zoals dozen, etiketten, tape enz. Kleinere orders kosten daarom meer aan verpakkingsmateriaal dan een grotere orders. Dit komt o.a. omdat alle orders door ons zorgvuldig als pakket worden ingepakt en zo ook worden aangeboden bij PostNL. Daarnaast worden er kosten over iDEAL of Paypal betalingen geheven. Met deze bijdrage komen we dan ook beter uit. We hopen op uw begrip in deze. 

Een andere mogelijkheid om geen verpakkingskosten en verzendkosten te betalen is door een order te plaatsen groter dan 49,00 euro.