Sepia calcium/kalk (4 stuks) *voordeel* (EXTRA GROOT)

 • Sepia calcium/kalk (4 stuks) *voordeel* (EXTRA GROOT)
 • Sepia calcium/kalk (4 stuks) *voordeel* (EXTRA GROOT)
Model: sepia-4X
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €4,96 €2,99


Aantal:
- of toevoegen aan -


 • Sepia is goed voor de kalk/calcium behoefte van een schildpad. Door de snelle groei van schildpadden hebben ze voldoende kalk nodig. Met sepia in het verblijf kunnen de schildpadden zich op elk moment voorzien in de noodzakelijke kalkbehoefte. Het wordt o.a. gebruikt om het schild hard te houden en om de snavel van de schildpad goed te kunnen slijpen. (Ja schildpadden hebben een snavel :-) ) De sepia die wij verkopen zijn stukken tussen de 10 en 15 centimeter. 

  Sepia is veelal bekend bij vogel-liefhebbers en wordt met een speciale klem bevestigd in de vogelkooi. Sepia voor vogels is hetzelfde als voor schildpadden. Wij leveren onze sepia echter zonder bevestigingsklem aangezien dit voor schildpadden niet nodig is.

  De sepia kunt u in het  geheel in het verblijf van de schildpadden laten drijven op het water. De schildpadden zullen hier stukken van knagen. Sepa bederft niet en kan dus totdat het helemaal is opgegeten in het water blijven. Wij geven het advies de aanslag wat uiteindelijk onstaan af te schrapen met een mes zodat de sepia mooi wit van kleur blijft. 

  Door groot in te kopen i.v.m. onze schildpaddenopvang kunnen wij u sepia aanbieden voor een zeer voordelige prijs per 4 stuks!

 • Beoordeel

  Slecht            Goed

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!

 • Tags:


  sepia, kalk, slijpen, snavel, gebrek, schildpad,