Klachten over schildpaddenvoer.nl

Klachten over Faunaworld / schildpaddenvoer.nl

Helaas worden wij de dupe van het volgende;

Via onze webwinkel schildpadvoer.nl verkopen wij schildpaddenvoeding ten bate van onze opvang in Harkema. We zijn hier heel erg afhankelijk van. Nu blijkt onze concurrent schildpaddenvoer.nl weer niet te leveren aan zijn klanten, dit was vorige jaar ook regelmatig het geval.

Het gevolg is dat wij veel boze en teleurgestelde klanten aan de lijn krijgen. Onze naam loopt hier schade van op omdat men telkens onze naam verwart met schildpaddenvoer.nl wat op zich heel logisch is natuurlijk maar zeer zeker niet gewenst!

Wij staan er namelijk op dat wat voor 16:00 uur wordt besteld ook daadwerkelijk dezelfde dag vertrekt! Wij zijn niet degene die hier de dupe van mag worden. Helaas ondanks meerdere berichten laat de eigenaar helemaal niets van zich horen.

Ons rest dan ook niets anders om onzelfs te beschermen om deze speciale klachtenpagina te publiceren.

Gedupeerden roepen wij op direct contact op te nemen met SISOW als u heeft betaald met Ideal. Dit is namelijk een iDEAL provider die de iDEAL betalingen voor webshops verwerkt. Dit bedrijf verwerkt de betaling ook voor ons en onze concurrent. Wees a.u.b. heel duidelijk dat het om schildpaddenvoer.nl gaat om problemen met onze aansluiting te voorkomen.

Telefoonnummer SISOW:
Telefonisch (ma-vr, 08:30-17:00): +31 (0)85 2 734 734

Heeft u betaald via PayPAL dat kunt u zich wenden tot PayPal.com via de aanwijzingen in uw account.