Reflector warmtelamp 60 watt

 • Reflector warmtelamp 60 watt
 • Reflector warmtelamp 60 watt
 • Reflector warmtelamp 60 watt
 • Reflector warmtelamp 60 watt
Model: reflamp60watt
Beschikbaarheid: Ruim op voorraad
Prijs: €5,49 incl. BTW


Aantal:
- of toevoegen aan -


 • Als betaalbare warmtelampen gebruiken wij in onze opvang deze reflectorlampen. Op dit moment hebben wij dan ook alleen deze soort lamp te koop op deze site.

  Deze gloeilampen bundelen het licht en de warmte tot een aangename straal voor de waterschildpadden. Onder de lamp mag het maximaal 40 graden worden. Let dus op de afstand van de lamp tot het eiland (bovenschild).

   

  Deze lamp is geen vervanging voor UV-B licht.  Deze lamp is alleen voor (extra) warmte. Voor onze UV lamp kijk hier: https://www.schildpadvoer.nl/Diversen-verzorging/80watt-UVB-lamp-voor-schildpadden

   

  Deze lamp kunt u in het verblijf van uw schildpad plaatsen. Let op dat de lamp niet nat wordt. De schildpad kan zich hieronder opwarmen net zoals deze onder de zon zou doen. Het advies is om ongeveer 12 tot 14 uur warmte aan te bieden via een warmtelamp zoals deze. Verwarming van het water is niet nodig wanneer uw schildpad (geelwang,roodwang,zaagrug) ouder is dan 2 a 3 jaar en het verblijf binnen in huis staat. Vragen over uw specifieke situatie (soort) of gewoon voor de zekerheid? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder! 

  Helaas warmtelampen verbruiken meer energie dan LED lampen. Led lampen hebben helaas geen stralingswarmte en zijn dus ongeschikt als warmtelamp voor schildpadden. Deze lamp heeft dan ook energielabel E en verbruikt ongeveer 40Kwh bij 1000 branduren. Dat is omgerekend ongeveer 8 euro stroomkosten. Wanneer de lamp 12 uur per dag brand, dan gaat deze ongeveer 83 dagen mee.

   

  Lamp 60 watt. grote fitting (e27) 300 Lumen 230 Volt - Ongeveer 1000 branduren - Kleur: 2800K warm wit - 170mm hoog - 63mm breed

   

 • Beoordeel

  Slecht            Goed

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!

 • Tags: